Stayci Serviced Apartments – Fulltime medewerker Front Office/Operations (40 uur p/w)

Den Haag

Stayci Serviced Apartments zoekt per direct een fulltime medewerker Front Office/Operations.

Functieomschrijving

Als medewerker Front Office/Operations ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden. Primair beman je de receptie en ben je verantwoordelijk voor telefonisch en face-to-face klantencontact. Je vormt een toegankelijk aanspreekpunt voor gasten van Stayci en daarnaast verricht je diverse werkzaamheden.

Je takenpakket bestaat onder meer uit:
– Administratieve werkzaamheden
– Onderhouden van contact met gasten
– Inchecken van gasten
– Contact met leveranciers
– Controle van appartementen
– Uitvoeren van klein onderhoud

Jouw werkdag komt er als volgt uit te zien:

Bij binnenkomst op kantoor hoor je de telefoon al rinkelen. Deze zal de rest van de dag meerdere malen afgaan met vragen van gasten. De telefoontjes worden afgewisseld met arriverende gasten en overige bezoekers (bijvoorbeeld leveranciers) aan de balie. Het klantencontact wordt afgewisseld met een diversiteit aan taken. Hierbij kun je denken aan het inchecken van onze (internationale) gasten, het verzorgen van de juiste rekeningen en betalingen, het beantwoorden van de telefoon en e-mail en het uitvoeren van klein onderhoud in onze appartementen. Daarnaast wissel je ook af met buitendiensten, zoals bijvoorbeeld het controleren van de appartementen en bijhouden van de linnenvoorraad. Naast deze vaste, dagelijkse, werkzaamheden is er veel ruimte voor initiatief en het signaleren van verbeteringen en eigen ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar een kandidaat met tenminste MBO werk- en denkniveau – voorkeur opleiding Hotelschool en/of Toerisme. Enige affiniteit met techniek is een pré. Je werkt gestructureerd, zelfstandig, bent bestand tegen hectiek, bereid de mouwen op te stropen en werkt graag in een klein, hecht en hardwerkend team.

Kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) is een must en je hebt bij voorkeur kennis van andere talen zoals Frans, Duits of Spaans. Woonachtig in de nabije omgeving van Den Haag.

Competenties:
Nauwkeurig
Integer
Inzicht
Stressbestendig
Communicatief vaardig
Klantvriendelijk
Flexibel
Teamspeler
Oplossingsgericht
Proactief ingesteld
Zelfstandig

Wat bieden wij je

We bieden je een dienstverband aan voor eerst 6 maanden tegen een marktconform startsalaris. Je werkweek bestaat uit 40 uur per week verdeeld over dinsdag t/m zaterdag (shifts van 10.00 tot 18.00 of 12.00 tot 20.00).  Naar gelang het functioneren en de ontwikkelingen binnen het bedrijf behoort verlenging van het dienstverband tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Horeca.

Bedrijfsinformatie

Stayci Serviced Apartments verhuurt sinds 2008 volledig ingerichte appartementen. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers, die voor een korte periode in Den Haag verblijven, bieden wij serviced apartments met een niveau comfort en privacy zoals zij die thuis ervaren. Met circa 60 appartementen in Den Haag werken we dagelijks aan het optimaliseren van onze service en onderhoud van de appartementen. Zo is elke gast verzekerd van een onvergetelijk verblijf in onze prachtige stad Den Haag.

Contactinformatie  

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken voldoe je aan het profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV naar Cagla Ada (cagla@stayci.com).

Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Cagla Ada op +31(0)703316191. Meer informatie over Stayci vind je op www.stayci.com.